Fortress Interlocks

Officiële Distributeur Fortress Interlocks België

Fortress Interlocks is gevestigd in Wolverhampton, UK en ontwerpt en vervaardigt veiligheidssloten en veiligheidsonderdelen op maat. Deze veiligheidscomponenten dragen bij om mensen te beschermen tegen gevaarlijke werksituaties.

Deze vergrendelingen controleren de toegang tot potentieel gevaarlijke gebieden en zorgen ervoor dat het gebied veilig is voordat de werknemer deze zone kan betreden. Zo wordt de veiligheid voor een werknemer gegarandeerd terwijl deze een taak, zoals bijvoorbeeld essentieel onderhoud uitvoert.

Wij zijn van mening dat elke werknemer die over de hele wereld in een potentieel gevaarlijke omgeving werkt, de best mogelijke bescherming verdient. Daarom produceren wij oplossingen op bestelling in het VK, de VS, Australië, China en Europa. Ons grote wereldwijde netwerk van betrouwbare veiligheidsexperts zorgt ervoor dat onze klanten en hun individuele behoeften over de hele wereld volledig worden ondersteund.

Waarom kiezen voor Fortress

Experts in ons vakgebied

Wij helpen u te navigeren door de complexiteit van veiligheidsvoorschriften en ondersteunen u bij het ontwerpen van een geoptimaliseerde oplossing die niet alleen de beste bescherming biedt voor uw team, maar er ook voor zorgt dat uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk verlopen.

Wij bieden een veiligheidsoplossing op maat die betrouwbaar en uiterst duurzaam en robuust is, een minimale uitvaltijd garandeert en uw mensen altijd zo veilig mogelijk houdt.

Daarom hebben wij onze tijd en energie geïnvesteerd om experts te worden op het gebied van machineveiligheid en zitten wij wereldwijd in regelgevende comités.

Tenslotte is de modulariteit van onze veiligheidssloten een enorm pluspunt. Zo kan men de sloten uitrusten met enkel de gewenste knoppen, sleutels en ander functies.

Robuuste apparaten

Wij hebben apparaten ontworpen voor en bewezen in de meest barre omstandigheden. Explosieve omgevingen, wash down, zeewaternevel, vriezers; noem maar op, wij hebben apparaten die ertegen bestand zijn.

Profisafe

Safety over Ethernet-protocollen kunnen worden geïntegreerd met behulp van de netwerkmodule die PROFINET/PROFIsafe en EtherNet/IP CIP Safety ondersteunt

Modulaire Veiligheidssloten

Al onze productlijnen zijn modulair samen te stellen. Dit wil zeggen dat alle componenten naar wens zijn en geen onnodige extra’s aanwezig zullen zijn.

Toegangscontrole

Onbevoegde uitschakelingen kunnen worden voorkomen door een toegangscontrolesysteem te installeren dat ervoor zorgt dat alleen de juiste mensen bepaalde taken uitvoeren. Gebruik onze datatools om de productiviteit te analyseren en te verhogen.

M-Gard: Robuust Sleutel Cascade Systeem

Trapped key interlocking is veelzijdig, robuust en kan worden gebruikt om complexe veiligheidstoepassingen op te lossen, met name wanneer er sprake is van meerdere energiebronnen. Elektrische, pneumatische, hydraulische en kinetische energiebronnen kunnen allemaal worden vergrendeld met mGard producten en dit meestal tegen een fractie van de kosten van alternatieve oplossingen.

Am-GardPro: Robuust Safety Lock

Een volledig configureerbare veiligheidsvergrendelingsoplossing die is ontworpen om exact aan de eisen van uw toepassing te voldoen. Bedieningsknoppen, ethernet-connectiviteit en opties voor vergrendelde sleutels kunnen allemaal worden gecombineerd in één enkele unit – wat een kostenefficiënte oplossing biedt in vergelijking met afzonderlijke apparaten.

T-Gard: Aluminum Veiligheidslot & Lock

Fortress tGard is de aluminium machinebeveiligingsoplossing die snel kan worden gespecificeerd uit een reeks cataloguselementen om aan uw vereisten te voldoen. Het uitgebreide gamma noodstoppen, drukknoppen, lampen en keuzeschakelaars kan worden gebouwd als een op zichzelf staande drukknopbehuizing of als onderdeel van een veiligheidsvergrendelingsoplossing (met of zonder veiligheidsvergrendeling).

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.