Logistiek

Oplossingen voor de logistieke sector

Stimuleer uw activiteiten met Barcode readers, sensoren & safety producten

Omdat de detailhandeldistributie, e-commerceverwerking en pakketverwerking blijven groeien, is de druk om te voldoen aan de eisen van de klant en de prestatiecriteria groter dan ooit. Succesvolle bedrijven schalen en optimaliseren hun activiteiten terwijl ze het handmatige werk en de uitvaltijd van apparatuur tot een minimum beperken. De Barcode readers en sensoren helpen de algehele productiviteit te verbeteren door de traceerbaarheid te vergroten en de kosten te verlagen. Bovendien kunnen bedrijven die de prestatiegegevens en trendinformatie van deze oplossingen volledig benutten, hun activiteiten beter optimaliseren en hun investeringen maximaliseren.

De verhoging van de productiviteit en automatisatie brengen doorgaans ook heel wat gevaren met zich mee. Deze gevaren kunnen tot een minimum gebracht worden door safety producten die enkel op bepaalde voorwaarden toegang verleent tot bepaalde zones of commando’s geeft aan AGV’s wanneer deze wel of niet mogen rijden.

EN528 Veilige toegang tot automatische opslag- en opvraagsystemen realiseren

Toegangsdeuren voor het betreden en verlaten van personen moeten zo worden geconstrueerd dat ze alleen van buitenaf met een sleutel kunnen worden geopend, maar van binnenuit zonder sleutel kunnen worden geopend. Wanneer de deur open is, moet beweging van de machine in dat gebied worden voorkomen en opnieuw starten kan alleen vanaf het bedieningsstation wanneer de deur gesloten is.

Fixed Barcode Readers

Fixed barcode readers bieden talloze voordelen in logistieke toepassingen. Dankzij hun vaste opstelling leveren ze consistente en betrouwbare prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor taken zoals inkomende goederenontvangst, inventarisbeheer en orderverwerking.
De voordelen van vaste barcodelezers in logistiek zijn onder meer:

  •  Efficiëntie
  • Betrouwbaarheid
  • Kostenbesparing
  • Realtime zichtbaarheid
  • Integratiemogelijkheden

Kortom, vaste barcodelezers zijn een essentieel hulpmiddel voor efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve logistieke operaties.

Handheld Barcode Readers

Ontdek de kracht van handheld readers voor de logistieke sector! Deze handheld readers bieden efficiënte oplossingen voor inventarisbeheer, orderverwerking en zendingstracking. Met functies zoals RFID-scanning en draadloze connectiviteit helpen onze handheld readers uw logistieke processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Betrouwbaar, robuust en gebruiksvriendelijk – ontdek vandaag nog hoe onze handheld readers uw logistieke operaties kunnen optimaliseren.

Safety scanners

Safety scanners voor Automated Guided Vehicles (AGV’s) zijn van vitaal belang in de logistieke sector, waar veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan. Deze geavanceerde scanners bieden een niet te missen veiligheidsoplossing voor AGV’s, waardoor ze veilig kunnen navigeren in dynamische omgevingen met mensen, machines en obstakels.
Kortom, safety scanners voor AGV’s zijn een essentieel onderdeel van moderne logistieke operaties, waar ze een balans bieden tussen veiligheid, efficiëntie en nauwkeurigheid. Met hun geavanceerde functionaliteit dragen ze bij aan het creëren van een veilige en productieve werkomgeving voor alle betrokkenen.

Dock scanning

Ontdek de toekomst van efficiëntie in magazijnbeheer met automatisch dock scanning. Deze geavanceerde technologie biedt een naadloze oplossing voor het automatisch scannen en verwerken van goederen bij het laden en lossen aan het dock. Met geavanceerde technologie en slimme software-integraties maakt automatisch dock scanning systeem het mogelijk om in real-time zendingen te identificeren, controleren en traceren.