Contrinex

Officiële invoerder Benelux

Contrinex is een toonaangevende fabrikant van sensoren en lichtschermen voor fabrieksautomatisering. Het Zwitserse bedrijf, met hoofdkantoor in Corminboeuf bij Fribourg (CH), beschikt over een uniek en innovatief assortiment producten waarvan de eigenschappen die van standaardsensoren ver overtreffen.

Sinds de oprichting in 1972 door Peter Heimlicher, Dipl Ing ETH, is Contrinex uitgegroeid van een eenmanszaak tot een multinationale groep met meer dan 500 werknemers wereldwijd. Meer dan 11 dochterondernemingen bestrijken de kernmarkten in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

Digitron Industrial Systems is al 25 jaar de officiële dealer van Contrinex binnen de Benelux. Hiernaast bezit Digitron ook de exclusiviteitsrechten binnen deze regio. U kan dus steeds voor bij ons terecht voor extra informatie, uitleg, prijs en levertijden.

u kan ook altijd een kijkje nemen op de website van Contrinex zelf www.contrinex.com of neem een kijkje in de virtual showroom.

Waarom kiezen voor Contrinex

Als innovator van slimme hoogtechnologische detectieapparatuur is het onze taak om klanten aanzienlijke technische voordelen te bieden die hun succes ondersteunen. De marktleidende producten van Contrinex worden vervaardigd volgens de hoogste Zwitserse normen, waardoor uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. Onze klanten profiteren bovendien van een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en gekwalificeerde verkoopvertegenwoordigers in meer dan 60 landen. Op ons hoofdkantoor kunnen ervaren applicatie- en ontwikkelingsingenieurs u bovendien helpen bij het vinden van optimale oplossingen voor alle detectieproblemen.

Kwaliteit

Technologisch toonaangevende fabrikant van inductieve en foto-elektrische sensoren, evenals veiligheids- en RFID-systemen. Technologisch leider voor sensor intelligentie en industriële RFID

Internationaal

Vertegenwoordigd in meer dan 60 landen wereldwijd, hoofdkantoor in Zwitserland

Marktleider

Wereldmarktleider voor miniatuursensoren, sensoren met lange werkingsafstanden en toestellen voor bijzonder veeleisende bedrijfsomstandigheden (volledig metalen, hogedruk- en hoge temperatuurbestendige sensoren)

Ca. 8000 producten

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.