ASO Safety Solutions

ASO Safety Solutions bestaat al meer dan 35 jaar en is vandaag de dag wereldmarktleider op het gebied van tactiele sensortechnologie.

Regelmatige uitwisselingen en feedback van klanten hebben ons in staat gesteld om de productie en verkoop af te stemmen op de werkelijke behoeften van de klant. Investeringen in onderzoek en ontwikkeling hebben ASO in staat gesteld aan de groeiende eisen in industrie en samenleving te voldoen. ASO Safety Solutions is trots op zijn innovatief denken en dynamische ontwikkelingsprocessen die van hem een succes in de industrie maken.

ASO pakt de grote uitdagingen van de globalisering aan door zich te concentreren op kerncompetenties. Dit doen ze door hun bedrijfsstructuren zorgvuldig aan te passen en door haar internationale aanwezigheid systematisch uit te breiden.

Vandaag de dag zijn er wereldwijd 200 medewerkers werkzaam die veiligheidssensoren, besturingen en klantspecifieke sensoroplossingen vervaardigen. Naast de hoofdkantoren in Duitsland, de VS en China zijn verkoopkantoren in heel Europa en een wereldwijd dealernetwerk verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop.

ASO biedt SENTIR contactveiligheidslijsten, SENTIR veiligheidsmatten, SENTIR veiligheidsbumpers, ELMON controlerelais en zelf te monteren randen aan, evenals afgewerkte randen die volgens de specificaties van onze klanten worden gemaakt. Veiligheidsmatten worden vervaardigd in onze fabriek in Rockaway en worden ook op bestelling gemaakt.

SENTIR randen zijn drukgevoelige elektrische sensoren die worden gebruikt voor de beveiliging van gevaarlijke zones van deuren, poorten en industriële uitrusting.

SENTIR matten zijn robuuste duurzame drukgevoelige sensoren die ontworpen zijn om gevaarlijke zones rond machines en robotcellen te beveiligen.

SENTIR-bumpers zijn bedoeld voor toepassingen zoals automatisch geleide voertuigen, liften en hangdeuren die een zachte demping en extra overslag vereisen om schade te voorkomen.

ELMON relais bewaken de signalen van onze veiligheidslijsten, -matten en -bumpers.