Flexibel Aluminium Veiligheidshekwerk

Flexibel Aluminium Veiligheidshekwerk

in stock

Ontwerpgerichte, robuuste en gemakkelijk vervangbare technologie met aluminium profielen

Voeg dit product toe aan je offerte

Toevoegen

Meer informatie

Flexibele veiligheidshekwerken volgens de machinevereisten

Het veiligheidshekwerk systeem van SSP wordt uit aluminium vervaardigd. Dit maakt flexibele en modulaire hekwerken mogelijk voor diverse toepassingen zoals de afscherming van machines, robots en gevaarlijke zones. Een groot assortiment aan vullingen, contouren en kleuren zijn beschikbaar. De afrastering past zich aan de behoeften van de klant aan en niet andersom. Als de eisen in de loop der tijd veranderen, is een eenvoudige retrofit tijdens een verbouwing geen probleem. Ongeacht of het gaat om nieuwe systemen, aanpassingen of retrofits. De veiligheidsafscherming van SSP voldoet aan alle eisen van de EN ISO 14120:2015 evenals aan de nieuwste Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Werking

risk-assessment_13089723 klein

Risico Analyse

Bij Digitron begrijpen we dat veiligheid niet onderhandelbaar is, vooral als het gaat om veiligheidshekwerken. Onze safety experts zijn het gewent grondige risicoanalyses uit te voeren om potentiële gevaren te identificeren en maatregelen te treffen om ongelukken te voorkomen.

web-design_5738209 klein

Ontwerp

Ons ervaren team meet elke locatie persoonlijk op, om een nauwkeurig beeld te krijgen van de vereisten en de omgeving. Vervolgens gaan we aan de slag in onze eigen ontwerpstudio, waar we elk detail zorgvuldig uitwerken.

Door het ontwerpproces in eigen huis te houden, kunnen we flexibel inspelen op uw specifieke behoeften en kunnen we een hoog niveau van kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om industriële omgevingen, bouwplaatsen of andere toepassingen, onze veiligheidshekwerken bieden betrouwbare bescherming en gemoedsrust.

rpa_10964432 klein

Productie & Levering

Bij Digitron geloven we in kwaliteit en efficiëntie. Daarom worden onze veiligheidshekwerken vervaardigd in Duitsland en al vooraf gemonteerd, zodat u een kant-en-klaar pakket ontvangt dat rechtstreeks bij u wordt afgeleverd.

Door onze productie in Duitsland kunnen we niet alleen de hoogste kwaliteitsnormen handhaven, maar ook een snelle levering direct naar u garanderen. Ons voorgemonteerde veiligheidshekwerk wordt als compleet pakket geleverd, waardoor u tijd en moeite bespaart bij de installatie.

settings_100852 klein

Installatie & Montage

Bij Digitron streven we ernaar om het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom is de installatie van onze veiligheidshekwerken ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. U kunt ervoor kiezen om de installatie zelf uit te voeren, dankzij ons heldere montage-instructies en het vooraf gemonteerde karakter van onze hekwerken.

Als u echter liever wat extra ondersteuning wilt, staat ons ervaren montageteam altijd voor u klaar. Onze deskundige monteurs kunnen ter plaatse komen om het hekwerk professioneel te installeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details.

Hekwerk Systeem

Sleufmoeren

De basis van de SSP Fast Connect technologie zijn de gleufmoeren. Ze positioneren zichzelf in de groef wanneer ze worden vastgeschroefd en zorgen voor een snelle montage.

Fitting technologie

De combinatie van fittingen en gleufmoeren maakt een ongecompliceerde verbinding van de individuele aluminium profielen mogelijk. Boren en draadsnijden is niet nodig. L-, T- en I-fittingen zorgen voor een stabiele en flexibele montage van aluminium profielen.

Aluminium profiel

Geanodiseerde 44 x 44 mm profielen met een 11 mm groef vormen de basis van het SSP veiligheidshekwerksysteem. Andere bijpassende profielmaten kunnen eenvoudig met elkaar worden gecombineerd. Door het speciale ontwerp zijn de profielen licht maar toch stabiel.

Vullingen

Breed assortiment vullingen van verschillende materialen voor veiligheid en functionaliteit. Van puntlasrooster tot transparant polycarbonaat en ondoorzichtig plaatstaal tot speciale vullingen zoals fijn echt glas.

Roosterbevestiging

De SSP rasterbevestiging zorgt voor een stevige verbinding tussen het profiel en de vulling. Het verhoogt de totale stabiliteit van het veiligheidshek.

Klemstrips

Polycarbonaat, plaatstaal of vullingen van echt glas worden extra bevestigd met klemstrips. Dit stabiliseert de verbinding en vermindert trillingen.

Vloerbevestiging

De combinatie van vloerbevestigingsbeugel en aluminium profiel compenseert oneffenheden. De vloerhoeken kunnen op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Uitzetankers zorgen voor een stevige bevestiging in de vloer.

Machinerichtlijn

Onze aluminium veiligheidsomheining voldoet aan de vereisten van de Machinerichtlijn 2006/42/EC, alsook aan de normen DIN EN ISO 12100 en DIN EN ISO 10218-2 indien correct ontworpen. Wij optimaliseren en testen ons beschermend afrasteringssysteem voortdurend aan de hand van slinger- en ballistische tests.

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.