Di-soric

Di-Soric is al bijna 40 jaar een gevestigde fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen een breed spectrum aan innovatieve sensoren, krachtige beeldverwerkingscomponenten, hoogwaardige LED-lampen en signaalverlichting, alsmede producten op het gebied van beveiligingstechniek. Dit brede productassortiment wordt vervolledigd door onze flexibiliteit voor klantspecifieke oplossingen.

Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt op het gebied van assemblage & handling, robotsystemen, verpakken en meten & testen. Hier richten wij ons op de automobiel-, voedingsmiddelen-, farmaceutische, cosmetische industrie en de elektronica-industrie.

Vorksensoren

Di-Soric Vork-fotocellen werken volgens het functionele principe van zender-ontvangers. Ze worden montageklaar geleverd en hoeven achteraf niet afgesteld te worden. Vorkfotocellen worden overal gebruikt waar kleine objecten of objectposities snel, nauwkeurig en met elk type oppervlak moeten worden gedetecteerd.

Labelsensoren

Door gebruik te maken van onze sensoren voor labeldetectie in een gevorkte constructie, kunnen labels bij hoge bandsnelheden nauwkeurig worden gepositioneerd. Ze zijn gekalibreerd op verschillende en gevarieerde labelmaterialen (papier, metaal, transparant, dun/dik) en zijn verkrijgbaar met verschillende functionele principes (optisch/capacitief/ultrasoon).

Vision Belichting

Deze belichtingen kunnen gebruikt worden in allerlei toepassingen waarbij image processing gebruikt wordt. Deze belichtingen dragen bij tot de kwaliteit van het beeld dat kan gemaakt worden van het product of barcode.

Afhankelijk van de toepassing kan men kiezen voor achtergrond belichting, spots, dome belichting, barlights, diffuse belichting, … . Deze belichtingen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren: Wit, Rood, Groen, Blauw.

Signalisatie belichting

Di-soric signaallampen met 360° zichtbaarheid zijn perfect geschikt voor industriële displaytoepassingen. Deze robuuste signaallampen maken een breed scala aan kleurselecties en signaalweergave-opties mogelijk, afhankelijk van de uit te voeren taak.

Hoofdkantoor

Di-Soric heeft zijn hoofdkantoor in het Zwabische Urbach, waar de administratieve eenheden, de bedrijfsleiding, de verkoop, de marketing en het productmanagement zijn gevestigd. Er werken ca. 45 medewerkers in een ruimte van 2000 m².

Centrum voor ontwikkeling, productie en logistiek

Ca. 90 medewerkers ontwikkelen en produceren onze innovatieve kwaliteitsproducten “Made in Germany” in onze 3300 m² grote technologie- en productiefaciliteit in het Sauerland Lüdenscheid. Hier bevindt zich ook het centrale magazijn.

Sensoren

Di-soric biedt een uitgebreid gamma van standaard en speciale sensoren voor industriële automatisering. Kies tussen verschillende functieprincipes, modellen, schakelsensoren en meetsensoren voor een efficiënte en storingsvrije systeemwerking.

Machineverlichting & signaallampen

Onze hoogwaardige machineverlichting is speciaal ontworpen voor industrieel gebruik in de algemene machinebouw. De multi-segment IO-Link signaalverlichting kan met segment- en niveaumodus flexibel worden aangepast aan vrijwel alle mogelijke eisen en kan worden gebruikt voor veeleisende taken in vele industrieën. De signaallampen zijn uitstekend geschikt voor displaytoepassingen.

Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.