Home Nieuws Producten Safety Merken Medewerkers Referenties Vacature Contact

Nieuwsberichten

 
Smart paddle sensor: Level measurement

SMARTPADDLE - Level Meting in een nieuwe dimensie


De volledig elektronische paddle sensor.
 
Deze capacitieve niveausensor is ontworpen voor de niveauregeling van bulk materiaal en vloeistoffen met een diëlektrische constante (DC) van 2 tot 80. Het is media optimised en pre-adjusted, zodat deze sensoren grote DC spectrum bestrijken. 

Het kan niet eenvoudiger.
De gebruiker monteert de sensor, maakt de elektrische verbinding en de sensor is gereed voor gebruik.

 
De SMARTPADDLE heeft geen bewegende delen en is daarom niet onderhevig aan slijtage of scheuren. Het is ideaal voor toepassingen waar traditioneel Rotary Switches, Trillende vorken of mechanische schakelaars worden gebruikt.
 
De voordelen zijn duidelijk: eenvoudige installatie, betrouwbare niveauregeling en tegelijkertijd het oplossen van de bekende problemen van de mechanische systemen. Geen meer down tijd als gevolg van valse detecties veroorzaakt door dvast komen te zitten tussen de vibrerende vorken of rond de rotary switches, etc.
 
Een variant met Easy Teach door Wire is een optie voor producten waarvan de diëlektrische constante buiten het ingestelde bereik ligt.
 
De sensor's behuizing, LCP, is zeer robuust en ook geschikt voor contact met voedingsmiddelen.
 
De sensor heeft een G 1/2 inch proces-verbinding die kan worden gebruikt met een groot scala aan accessoires zoals beugels of "Varivent N DN 50" flenzen die worden aangeboden door Rechner.« Ga terug