Home Nieuws Producten Safety Merken Medewerkers Referenties Vacature Contact

Nieuwsberichten

 
Machine vision systems/ Vision camera systemen

 

In-Sight® 2000-serie vision sensors combineren de kracht van een In-Sight vision-systeem met de eenvoud en betaalbaarheid van een vision-sensor. Deze vision sensors zijn ideaal voor het oplossen van goed/fout toepassingen. deze vision sensors zetten nieuwe normen voor de waarde, gebruiksgemak en flexibiliteit dankzij een krachtige combinatie van bewezen In-Sight vision hulpmiddelen, een eenvoudige setup en een modulair ontwerp met veranderbare verlichting en optica.

De In-Sight 2000-serie bevat een geïntegreerde, high-performanceimage formation systeem dat bestaat uit verwisselbare lenzen eneen gepatenteerde LED ring licht dat zelfs diffuse verlichting produceert over het hele beeld en dure externe verlichting overbodig maakt.

Lenzen en een heel assortiment van gekleurde lichtcovers kunnen eenvoudig worden verwisseld als dit nodig is om aan de applicatie-eisen te voldoen. Vervolgens biedt de In-Sight Explorer EasyBuilder® interface een snelle, stap-voor-stap manier om de toepassingen te benaderen. De In-Sight 2000 serie maakt het mogelijk dat zelfs onervaren gebruikers in staat om uiterst betrouwbaar prestaties te behalen in vrijwel elke productieomgeving.In-Sight kan 2000-serie vision-sensoren kunnen ook worden omgebouwd voor in-line en haakse montage. Dit modulaire body-design

biedt een maximale flexibiliteit bij het monteren in krappe ruimtes, vereenvoudigt de bedrading en optische paden en minimaliseert de noodzaak voor het ontwerpen van nieuwe mechanische armaturen.
IS_2000___achtergrond_site.png

Krachtige, eenvoudige en betaalbare vision-sensoren met een ongeëvenaarde flexibiliteit

Flexibiliteit

Verwisselbare verlichting en optica maken het gemakkelijk de sensor aan te passen op vrijwel elke productielijn omgeving.

Krachtige geïntegreerde verlichting

Diffuse verlichting technologie maakt robuuste Vision inspection onder de zwaarste omstandigheden zonder de noodzaak van
dure externe verlichting mogelijk.

De eenvoudige Setup van EasyBuilder

Ease-of-use is ingebouwd in het hart van de In-Sight 2000-serie te beginnen met krachtige Vision inspection tools en een In-Sight Explorer software interface die het opmaken van een programma eenvoudig maakt en zorgt voor naadloos betrouwbare
verwijzingen naar andere factory automation apparatuur.

IS_2000_Haaks___achtergrond_site.png

 Easy builder groter + achtergrond site_1.png

 

 U kan ons steeds contacteren om uw toepassing te komen bekijken. Wij hameren erop om de toepassing samen op locatie eerst te bespreken. Zo kunnen we ons een beeld vormen van de toepassing. Nadien kunnen we met enkele verkregen goede en foute samples aan de slag gaan. Als we deze testen hebben afgerond kunnen we de slaagkans van de toepassing inschatten. Indien de testen positief waren is het altijd van belang dat de toepassing op de locatie ook altijd eens getest wordt. Hierna kunnen we bepalen of het werkt en een juiste offerte opmaken. Wij zijn ervan overtuigd dat Vision sensors gepaard gaan met een goede service.

Via onderstaande link kan u de producten en modellen bekijken:
http://www.digitron.be/be/producten/vision_sensor__vision_camera/6

 

U kan ons ook altijd contacteren via de contact pagina.« Ga terug