Home Nieuws Producten Safety Merken Medewerkers Referenties Vacature Contact

Nieuwsberichten

 
Inductieve maritieme sensoren for ships, ports and offshore

Offshore_header.png

Al twintig jaar bewijzen de sensoren van Contrinex dat ze betrouwbaar zijn in schepen, havens en offshore. Het assortiment van de inbouwbare inductieve sensoren zijn gecertificeerd door DNV-GL. Deze lijn biedt ongeëvenaarde prestaties m.b.v. de Full Inox technologie. Met een behuizing uit één stuk in roestvast staal V4A / AISI 316L en een beschermingsklasse IP68 / IP69K zijn ze niet alleen ondoordringbaar, maar ook corrosiebestendig en bestand tegen zout water. Hun EMC-bescherming voldoet ook aan specifieke maritieme vereisten. In het bijzonder tot wijzigingen in de stroomvoorziening en zijn immuun tegen lage frequenties.

Verder bieden ze de langste levensduur van elke inductieve sensor die op de markt is, zelfs in de zwaarste maritieme omgevingen. De maximale bedrijfsdruk is 80 bar of 500 bar (piek 800 bar) voor P12G-hogedruktypen. Afhankelijk van de sensorgrootte (M12, C23, M18 of M30) zijn bedieningsafstanden van 6, 7, 10 of 20 mm beschikbaar. In de PNP-versie bevatten sensoren ook een IO-Link-interface voor point-to-point communicatie met de controller van het systeem.

Het assortiment omvat ook door DNV-GL goedgekeurde M10-typen met Classics-technologie.

Andere bereiken zonder DNV-GL-certificering worden ook aanbevolen voor gebruik in maritieme omgevingen:

  • Extreme
  • Washdown
  • Analog Output
  • Basic C44

 * OVER DNV-GL-CERTIFICERING

DNV-GL is een internationaal erkende certificatie-instelling die technische normen vaststelt en onderhoudt voor de bouw en exploitatie van schepen en andere offshore mobiele structuren in internationale wateren. De classificatienormen omvatten veiligheid, betrouwbaarheid en milieueisen. DNV-GL is gemachtigd door 130 maritieme instanties om namens hen certificering of verificatie uit te voeren.

DNV-GL werd in 2013 opgericht met de fusie van Det Norske Veritas (Noorwegen) en Germanischer Lloyd (Duitsland).

 

 Download de flyer op onze productpagina:

http://www.digitron.be/be/producten/inductieve_maritieme_sensoren_for_ships_ports_and_offshore/maritieme_sensoren__ships_ports_offshore_/inductieve_sensoren/1404/273/7

 

 

 

 


« Ga terug