Home Nieuws Producten Safety Merken Medewerkers Referenties Vacature Contact

Nieuwsberichten

 
De C23 full inox extreme series of inductive full metal sensors

De nieuwe C23 Full Inox series of flat, full-metal inductive sensors zijn ideaal voor toepassingen waar de werkomstandigheden uitdagend zijn en de ruimte schaars is, maar op lange operationele afstanden zijn ze nog steeds uitstekend. Dankzij de CONTRINEX ASIC-technologie, zijn deze miniatuur sensoren zeer nauwkeurig en omvatten een IO-Link interface.

De C23 Full Inox Extreme sensoren bieden het voordeel dat ze een factor van 1 op staal en aluminium hebben. In vergelijking met soortgelijke sensoren, onderscheiden ze zich niet alleen door hun IO-Link interface, maar ook door een betere kwaliteit, een langere levensduur, een grotere veerkracht en last but not least door hun uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Met deze sensor's volledig inbouwbare metalen behuizing van roestvrij staal, kunnen ze bijna alle toepassingen aan. Schokken, trillingen of agressieve chemicaliën kunnen geen kwaad doen aan deze uiterst compacte sensor, dankzij zijn roestvrijstalen behuizing en Condet® technologie.

ASIC-technologie garandeert een consistent lange operationele afstanden, snelle installatie en een uitstekende temperatuur compensatie. Daarnaast draagt het ook bij tot de weerstand bij trillingen, waardoor een bijzonder lange levensduur van de sensor gewaarborgd wordt.

De IO-Link-interface biedt de gebruiker verschillende parametrering en diagnostische mogelijkheden. Zo is het mogelijk om tussen NO en NC te switchen of een AAN- of UIT vertraging te programmeren.

Twee boorgaten zorgen dat C23 Volledige Inox sensoren heel gemakkelijk kan worden geïnstalleerd vanaf de voorkant.

De voordelen op een rij

• Extreem robuust, klein en smalle roestvrijstalen behuizing (20 x 32 x 8 mm³)
• Factor 1 op staal en aluminium
• Lange werkafstand: 7 mm
• IO-Link
• Behuizing classificatie IP68 / 69K
• Embeddable
• Aansluiting via PUR-kabel of S8 pigtail connector
• UL-gecertificeerd (USA + Canada)« Ga terug